Tosti Bianco


Рецепти коктейлів
Tosti народився
ще у 1820 році
Tosti народився ще у 1820 році у містечку Канеллі (Canelli) провінції
П’ємонт (Piemonte) – центрі виробництва Асті (Asti), відомого також
вермутами Punt e Mes, Cinzano та Martini*. Від самого народження
напою його виробництвом керує династія Боска (Bosca) у власному
родовому маєтку, що одночасно слугує і як завод – єдиний в світі.
Нащадки Боска ретельно дотримуються традиційного рецепту.
Отже, можна впевнено стверджувати, що смак сьогоднішнього Tosti
цілковито відповідає колишньому, що 189 років тому вперше відчув
його винахідник і зрозумів – це воно!

Місцеві лани, багаті на виноградники сорту «москато ді канеллі»
(Moscato di Canelli), та щедре італійське сонце ніби були створені
для того, аби ми могли смакувати цей вишуканий напій.